Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

АКО НИ ДОНЕСЕТЕ ПЛАН НА ЖИЛИЩЕТО И ОБСЪДИТЕ С НАС ИДЕЯТА СИ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО, ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ  С НАСОКИ ЗА СТИЛ И ПРОЕКТ ЗА ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ (НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ИДЕЙНИ РАЗРАБОТКИ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НА WWW.FACEBOOK.COM/EUROMEBEL). ЧЕСТО СА НУЖНИ ПОНЕ НЯКОЛКО СРЕЩИ, ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОФОРМЯТ ИДЕИТЕ. НИЕ НАСЪРЧАВАМЕ КЛИЕНТА ДА ОТКРИЕ СВОЯТА ИНДИВИДУАЛНОСТ, НО И ВИНАГИ ПРЕДЛАГАМЕ СВОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА. КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА: ДАЙТЕ СИ ШАНС И РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОСТРАНСТВОТО СИ ОТ РАЗЛИЧНИ ЪГЛИ. НИЕ ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ СЕ УВЕРИМ, ЧЕ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ СА ОБСЪДЕНИ И СТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ.

РЕАЛИЗАЦИЯ

ЗА ДА СТАРТИРА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ОДОБРЕНИЯ ИДЕЕН ПРОЕКТ, Е НЕОБХОДИМО ПРЕЦИЗНО ИЗМЕРВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА ПРИ ГОТОВА ПОДОВА НАСТИЛКА И СТЕНИ, ТЪЙ КАТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ КЛИЕНТИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ИНТЕГРИРАНИ РЕШЕНИЯ ПО ЦЯЛАТА ВИСОЧИНА НА ПОМЕЩЕНИЕТО, А ПРИ ПО-СЛОЖНИТЕ ИНТЕРИОРИ ТОВА КАСАЕ ЛАМПЕРИИ, ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ И Т.Н. НА ТАЗИ БАЗА ПОДПИСВАМЕ ПОДРОБНА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ (ЧЕРТЕЖИ, СПЕЦИФИКАЦИЯ), ТЪЙ КАТО КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО, А НИЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА ПРОИЗВЕДЕМ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО Е ПОРЪЧАНО. ПРАВЯТ СЕ МОСТРИ НА МАТЕРИАЛИТЕ И ЦВЕТОВЕТЕ, АКО ТОВА Е НЕОБХОДИМО. АКО НЕ СТЕ НАЯСНО С ИНСТАЛАЦИИТЕ, НЕОБХОДИМИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КУХНЯ ИЛИ ДРУГИ МЕБЕЛИ, ПРОЕКТНАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ ВКЛЮЧВА И ТАКИВА ПРЕДЛОЖЕНИЯ. НАСРЕЩА СМЕ И АКО СЕ ЧУДИТЕ КАКВИ ЦВЕТОВЕ, НАСТИЛКИ ИЛИ ТЕКСТИЛ ЩЕ ОТИВАТ С МЕБЕЛИТЕ ВИ.

ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ

ПО ВРЕМЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И МОНТАЖА НА МЕБЕЛИТЕ СМЕ В ПОСТОЯННА КОМУНИКАЦИЯ С КЛИЕНТА ЗА ВСИЧКИ КАЗУСИ, КОИТО МОГАТ ДА ВЪЗНИКНАТ МЕЖДУВРЕМЕННО. НЕ ПРИКЛЮЧВАМЕ ПРЕДИ ДА СЕ УВЕРИМ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ Е НАПЪЛНО ДОВОЛЕН.