VOGUE ИНТЕРПРЕТИРА ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПРАКТИЧНОСТ И ДИЗАЙН В СЪВРЕМЕННАТА КУХНЯ. КОМБИНИРАНЕТО НА РАЗЛИЧНИ ДРЪЖКИ, ПЛОТОВЕ, ДЕКОРИ И МЕХАНИЗМИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОРИГИНАЛНИ КОМПОЗИЦИИ, ДОРИ И В НАЙ-МАЛКИТЕ ПРОСТРАНСТВА. ДАЛИ ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ ЕСТЕСТВЕН ФУРНИР, АТРАКТИВНА ИЛИ МИНИМАЛИСТИЧНА ЦВЕТОВА КОМБИНАЦИЯ – ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ УЮТНО.

КОЛЕКЦИЯ КУХНИ

СПАЛНЯ СЪС СТРУКТУРА ОТ МАСИВ И ЕСТЕСТВЕН ФУРНИР С КРАСИВА ТРАДИЦИОННА ЛИНИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С УДОБНИ ТЕКСТИЛНИ ИЛИ КОЖЕНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ. ВАРИАНТИ ЗА ВСИЧКИ СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ МАТРАК. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ И МАТЕРИАЛИ.

КОЛЕКЦИЯ КУХНИ

love it, share it!

google pinterest

 

ДИЗАЙН, ОТЛИЧАВАЩ СЕ С ПРОЗРАЧНОСТ И ЛЕКОТА, КОЙТО УСПЕШНО ИНТЕГРИРА ОБЕМА НА ГАРДЕРОБА В ИНТЕРИОРА. ПОДХОДЯЩ ЗА ГАРДЕРОБИ, ВГРАДЕНИ В НИША. ПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИ В МЕТАЛНА РАМКА С ИНТЕГРИРАНА ДРЪЖКА. ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЧАСТТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ С ПОМОЩТА НА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МЕХАНИЗМИ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОМБИНИРАНЕ С  ЧАСТИ ТИП СКРИН, КОИТО ДА ОСТАВАТ ВИДИМИ.

КОЛЕКЦИЯ ГАРДЕРОБИ

love it, share it!

google pinterest

 

 

КОГАТО ТЪРСИТЕ ЛЕКОТА И ЕЛЕГАНТНОСТ В ДНЕВНАТА, ЗАЛОЖЕТЕ НА КОМПОЗИЦИЯ ОТ НЕНАТРАПЧИВИ ОБЕМИ В МОДЕРНИ ДЕКОРИ. КОНЗОЛНО ОКАЧЕН МОДУЛ ЗА ТЕЛЕВИЗОР С ЧЕКМЕДЖЕТА С ПУШ ОТВАРЯНЕ; КОНЗОЛНО ОКАЧЕНО БЮРО. РАФТОВЕ СЪС СКРИТО ОКАЧВАНЕ.

КОЛЕКЦИЯ ДНЕВНИ

love it, share it!

google pinterest

 

МИНИМАЛИСТИЧЕН МОДЕЛ, ПРИ КОЙТО ГЕОМЕТРИЧНИТЕ ОБЕМИ СА ПОДЧЕРТАНИ, А КОНСТРУКЦИЯТА НА КРАКА (ДЪРВЕНИ ИЛИ МЕТАЛНИ) ОЛЕКОТЯВА ВИЗИЯТА.  КЪМ ИЗЧИСТЕНАТА ЛИНИЯ НА ДИВАНА DAY МОГАТ ДА СЕ ДОБАВЯТ РАЗНООБРАЗНИ ПО ГОЛЕМИНА ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ЗАКАЧЛИВА ВИЗИЯ И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МЕКОТА. МОДУЛНА СИСТЕМА ОТ РАЗМЕРИ, ЪГЪЛ И ЛЕЖАНКИ, КОИТО ДА ПАСНАТ НА ВАШЕТО ПОМЕЩЕНИЕ. РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДАМАСКИ И ЕСТЕСТВЕНИ КОЖИ.

КОЛЕКЦИЯ ДИВАНИ

love it, share it!

google pinterest

 

 

УНИВЕРСАЛНА МАСА, КОЯТО БИ СЕ ЧУВСТВАЛА НА МЯСТО В РАЗЛИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ И СТИЛОВИ КОМБИНАЦИИ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ЦВЯТ НА ПЛОТ И ОСНОВА – МДФ БОЯ ИЛИ ФУРНИР. РАЗМЕРИ „ПО МЯРКА“. ОПЦИЯ ЗА РАЗТЯГАНЕ

КОЛЕКЦИЯ МАСИ

love it, share it!

google pinterest

 

 

КОМФОРТ И УСТОЙЧИВОСТ, СЪБРАНИ В ЕЛЕГАНТЕН СИЛУЕТ ОТ КОЖА.

КОЛЕКЦИЯ СТОЛОВЕ

love it, share it!

google pinterest